Pyhät saavat kostaa “Minneapolis Miracle” -häviöstä viikinkejä vastaan

Drew Brees ja New Orleans Saints maksoivat Minnesotalle viime kauden lopullisen pudotuksen pudotuspeleissä viime kauden aikana, käyttäen kahta keskeistä liikevaihtoa, mukaan lukien 45-jaardin takaisinkytkentäpalautus PJ Williamsin 30-20 voitto viikingeistä sunnuntai-iltana.

Alvin Kamara teki kaksi kertaa, Wil Lutz teki kolme kenttätavoitetta ja Sheldon Rankinsilla oli kaksi neljästä säkistä (6-1), jotka tarvitsivat vain 120 metriä Brees voittaa viikingit (4-3-1) tällä kertaa paljon pienemmällä jännitteellä lopullisessa venytyksessä.Jacksonville Jaguarsin pelaajat, jotka pidätettiin Lontoossa yli maksamattomien £ 50 000 juomien laskun Lue lisää

Stefon Diggsillä oli 119 kappaletta telakoita ja pisteitä hänen verhokutsussaan “Minneapolis Miracle” -sataman jälkeen tammikuussa, NFC-divisioonassa. mutta hän pysähtyi vetämään reittinsä väärinkäytöksessä Kirkon Cousinsin kanssa, ennen kuin Williams otti pallon pois keskeisestä kolmannen vuosineljänneksen kosketuksesta. Adam Thielenilla oli toinen ennätysvoitto viikingeille 103 metriä ja pisteet, mutta hänen punainen vyöhykkeensä palasi toisella vuosineljänneksellä 54 metriä Marshon Lattimorelta perustamaan pyhien seurannan.

Viikinkien reuna oli pallon molemmin puolin ensimmäisen puoliskon aikana.Harrison Smith luovutti Breesille ensimmäisen kuuntelunsa kauden jälkeen, kun 231 yritystä ei ollut poimittu, ja viikinkit pystyivät venyttämään 13-10 lyijyä.

Myöhään toisella vuosineljänneksellä Thielen ajoi eteenpäin ylimääräisten telakoiden jälkeen Lyhyt valmistuminen ja Williamsin ja Alex Anzalonen 14 palloa löysivät pallot 14. Lattimore hakasi sen ja juoksi toisella tavalla, ennen kuin Laquon Treadwell otti hänet alas. Treadwell sulki kypärän turpeeseen turhautuneena, piirtämällä tuhoisan 15-jaardin rangaistuksen antamaan pyhille pallon 18: ssa, kun 57 sekuntia oli jäljellä ennen puoliaikaa. Kamara nousi loppuvyöhykkeelle kaksi kertaa myöhemmin.

Viikinkit aloittivat toisen puoliskon pallolla ja menivät sen neljänneksi ja yhdeksi omaksi 45.Kun tyhjä kenttä oli, Cousinsilla oli Treadwell avoin keskelle, mutta Lattimore hajosi passin haltuunsa ja perusti Lutzin toisen kentän tavoitteen.