Aston Villa pelastuspiste Newcastlea vastaan ​​Aaron Tshibolan lakolla

Sanomalla, että se ei ole ollut helppo aloittaa elämään Aston-mestaruuskilpailussa Villa olisi jotain aliarviointia, mutta Aaron Tshibolan myöhäinen tavoite pelasti pisteen siitä, mitä uhkasi olla toinen synkkä iltapäivä Roberto Di Matteon puolelle. / p>

Ongelmia Jack Grealishin kanssa, joka jätettiin tänne ja jonka klubi on määrittänyt sakkojen ilmoittamisen jälkeen liiallisesta juhlimisesta viime viikonlopun viikolla Ipswich Townissa – “Hänen täytyy oppia”, sanoi Di Matteo – ovat lisänneet yleistä miasmaa, kun tämän kampanjan oli tarkoitus olla raikasta ilmaa.Villa pysyy ilman voittoa seitsemässä, ja vain yhden kauden, mutta niiden herätys täällä ainakin tarjoaa toivoa tulevaisuuteen. “Oli hienoa nähdä joukkueen henki”, Di Matteo sanoi.

Ennen tätä hurjaa Finale Villa oli huono päähän, vaikka he olisivat voineet edetä viiden ensimmäisen minuutin sisällä. Albert Adomahin kulkue luovutti Jonathan Kodjia selväksi, mutta Bristol Citystä kesäisin allekirjoitetussa hyökkääjässä Championship-ennätys – leikattiin sisälle ja näki Ciaran Clarkin laukauksen. Pelaaja, jonka maksu voi nousta 15 miljoonaan puntaan, oli hämmentävästi ajoitettu.

Sama kuvaus olisi voinut soveltaa Villa-puolelle kokonaisuudessaan ensimmäisen tunnin aikana.Näiden sivujen välissä on aina vähän ylimääräistä neulaa – tuloksena on pariton kilpailu, joka juontaa juurensa 2009, ja Villa Parkin raahoittamaton schadenfreude tuomitsemalla Newcastle Unitedin alennuksen Premier League-kauden viimeisenä päivänä – mutta vain kävijät ilmestyivät taistella. Ja se ei ollut vain niiden ruokahalua, että Newcastle ylitti heidän isäntänsä.

Vaikka Villa oli liian usein löysällä hallussaan, Rafa Benítezin puoli oli raikas ja luova, ja ansaitsi ansaitsemisen läpi puolivälissä ensimmäisen puoliskon läpi . DeAndre Yedlin nousi edestakaisin oikealta puolelta ja Tommy Elphick laski hänen matalan rajansa omaan verkkoonsa.Villa-kapteenin iltapäivä oli lähes vielä huonompi seitsemän minuuttia myöhemmin, kun Dwight Gayle ryöstyi oman alueensa reunalla, mutta hyökkääjä ampui suoraan Pierluigi Gollinin, Villa maalivahtia.

Kotiravintolojen mullistaminen – aivan liian tuttu, jos täysin ymmärrettävä, ottelupäivän ääniraita näissä myöhäisissä osissa – murtautui boosiin puoliajan pilliin ja Di Matteon vastaus oli purkaa siipi-takaisin muodostuminen oli tehnyt hänen puolensa niin voimattomaksi.Se toi tempon paranemisen, vaikkakaan ei laadultaan, ja Newcastle alun perin säilytti ylemmän käden, sillä Mohamed Diamé puuttui parhaista useista mahdollisuuksista, sivuttaen laajaa kahdeksalta metriltä Jonjo Shelveyn vetämisen jälkeen.

Mutta Huvila, jota vauhditti Holte Endin volyymi, sekoitti ja alkoi uhata tehdä Newcastle-palkkion maksukyvyttömyydestään.

Mile Jedinakin looping-otsikko 68 minuuttia lähetti Villa Parkin epämiellyttäväksi. avustajan erotuomarin lippu. Neljä minuuttia myöhemmin, Jordan Ayew’n loistava ponnistus etäisyydestä pois paikaltaan.

Rudy Gesteden esittelyssä penkistä tulleiden kävijöiden kanssa taajuuskorjain oli tulossa samoin kuin Newcastlen avaaja ja se saapui lopulta kahden minuutin päästä.Tshibola, jonka merkittävin panos, koska hänen puoliaikainen käyttöönotto oli ollut sukellus, jota varten hänet varattiin, nyökkäsi kotiin lähietäisyydeltä takakohdan kulman jälkeen.

“Meillä oli niin paljon selkeitä mahdollisuuksia lopettaa pelin, ”sanoi Benítez, jonka puolella isännöivät uudet liiganjohtajat Norwich keskiviikkona. ”Mutta kun meidän on puolustettava paremmin.” Jacob Murphyn lakko auttaa lähettämään Norwich Cityn alkuun Burton Albionia vastaan ​​Lue lisää