Cricket Australia “ylimielinen” ja osittain syyllinen pallotallennukseen, raportti löytää

Cricket Australia on merkitty “ylimieliseksi” ja “hallitsevaksi” ja osittain vastuussa pallomallinnuksesta, joka johti entisten kapteeni Steve Smithin ja varapäällikkö David Warnerin kieltämiseen.

Itsenäinen raportti organisaation kulttuuriin löydettiin “vahva systeeminen ja organisatorinen panos” päätökseen huijata kolmannen testin aikana Etelä-Afrikasta Kapkaupungissa maaliskuussa.

Haastateltavat sanoivat Australian kriketin hallintoelimen hyväksyneen kiusauskäyttäytymisen ihmiset ja luoneet “win-at-all-cost” -henkisen mentaliteetin, joka nosti pelaajat “pelaamaan mongreliä” .Cricket Australia julkaisee kulttuurikatsauksen tuloksia – live! Lue lisää

Tarkastelun vahvat sanat johtavat todennäköisesti Unibet online vaatimuksiin, jotka koskevat Steve Smithin, David Warnerin ja Cameron Bancroftin lievempiä lauseita.Smithille annettiin 12 kuukauden pituinen kielto, Bancroft yhdeksän kuukautta ja Warner – joka tunnistettiin johtajaksi – 12 kuukauden pituinen kielto ja takuu siitä, että hänellä ei olisi koskaan johtotehtävää maajoukkueen kanssa.

Etiikkakeskuksen tuottama 147-sivuinen raportti oli häikäisevää CA: ta.

”Yleisin CA: n kuvaus on” ylimielinen “ja” hallitseva “, se sanoi. ”Keskeinen valitus on, että organisaatio ei kunnioita ketään muuta kuin omaa. Pelaajat kokevat, että heitä kohdellaan hyödykkeinä.

”Australian kriketti on menettänyt tasapainonsa…ja on törmännyt huonosti. Kriketin pelin maine, kuten miehet ovat pelanneet, on pilaantunut. Naisten kriketti säilyy muuttumattomana.

”Etelä-Afrikassa Newlands Groundissa tapahtuvaa pallomerkintää voidaan pitää aberrationa…Ajattelematta, että tämä olisi väärin. Olemme nähneet todisteita siitä, että eliitin kriketin ympärille rakennetut rakenteet ovat suuntautuneet voittoon ilman, että kustannukset lasketaan asianmukaisesti. ”

Raportti oli myös kriittinen kelkkailun laajalle levittämiselle.Se sanoi, että voitto voitti tarkoitti, että pelaajia pyydettiin usein ”pelaamaan mongrelia”.

Cricket Australia -johtaja David Peever sanoi, että hän Unibet bonusz hyväksyi vastuun Etelä-Afrikassa tapahtuneesta.

“Halusimme tietää, mikä oli väärin ja mitä voisimme tehdä paremmin”, hän sanoi. “Teimme arvioinnin vapaaehtoisesti, koska halusimme katsoa peiliin.”

Mutta hän hylkäsi puhelut eroamaan ja sanoi olevansa “odottamassa valtavasti” Australian kriketin tulevaisuutta.

< p> Testikapteeni Tim Paine, joka korvasi Smithin, sanoi ymmärtäneensä arvioinnin tulokset pelaajien kenttäkäyttäytymiseen, joka johti pelaajien peruskirjan luomiseen.

Pelaajien sopimus tulee “Yleinen lausunto siitä, miten Australian krikettien pitäisi pelata peliä kunnioittaen sen perinteitä”.

Paine sanoi olevansa yllättynyt siitä, että raportissa todettiin, että pelaajat “elivät kuplan”.

”Mahdollisesti saimme hieman omaa merkitystä.Olemme onnellisia pelaajia Australiassa. Se ei ole meidän krikettiryhmämme, se on Australian krikettitiimi, ja luulen vähän aikaa, kun menetimme sen. ”

Mutta hän ei kiinnittäisi huomiota siihen, pitäisikö raportin johtaa lieventämiseen entisille joukkuetoverilleen. p>

”En usko, että se olisi syyllinen niin paljon. Mielestäni kaikki ovat tunnustaneet viimeisten 12 kuukauden aikana, että on tehty virheitä.Voit istua täällä ja syyttää ihmisiä ei auta ketään. ”

Varapäällikkö Josh Hazlewood lisäsi:” Haluaisimme nähdä [Smith, Warner ja Bancroft] takaisin pelissä mahdollisimman pian. mutta se ei ole meidän päätöksemme. ”

Peever sanoi, että kolmen pelaajan sanktiot pysyvät voimassa.

Mietinnössä esitettiin 42 suositusta, joihin sisältyi eettisen toimikunnan perustaminen ja pakollinen johtamiskoulutus. vanhemmat pelaajat.

Se suosittelee myös, että Allan Border -mitalin myöntämisessä otetaan huomioon luonne ja käyttäytyminen sekä suorituskyky, ja että valitsijat ottavat huomioon pelaajan luonteen ja taidot, kun he valitsevat joukkueet.

Raportissa suositellaan myös, että varapäällikön rooli “erotettaisiin kapteenin” perillisen “perinnöstä” ja että pelaajan häirinnän vastainen koodi muutettaisiin kieltämään väärinkäyttöinen kelkkailu.

Cricket Australia on täysin tukenut 34 suositusta, harkitsee seitsemää ja hylkäsi yhden, w se antaisi kansainvälisille T20-pelaajille anteeksi pelata Sheffield Shieldiä ja arvosanan krikettiä.

Monet raportin osiot muutettiin.Cricket Australia sanoi, että tämä johtui kunnianloukkausriskistä ulkopuolisten asianajajien neuvojen perusteella, koska arvostelu oli rehellinen.