Mesut Özilin lakko tiivistää Arsenalin vaikuttavan Chelsean purkamisen

Viimeisen pillien tervetulleeksi valittu enemmistö oli viiden vuoden kuluttua ilonpurkaus, joka käytti suurelta osin pelkoa tämän derbyn pelosta. Arsenal, joka on rehottava ja korvaamaton, on tullut uusimmiksi kilpailijoiksi, jotka paljastavat, kuinka pitkälle Chelsea on pudonnut ajanjaksolta, jolloin he väittivät Premier League. Näistä todisteista on tuskin mahdollista, että siniset olivat nostaneet pokaalin vain 16 kuukautta sitten. Heidän nykyinen, häpeällinen valintansa antautui niukasti täällä, aivan kuten Liverpoolin edellisen viikon aikana, siitä hetkestä, kun heidät rikottiin. Se päätyi julmaan nöyryyttämiseen kestämään.Ranskalainen ei olisi koskaan kyennyt harkitsemaan kahden vuosikymmenen juhlallisuutta juhlallisimmissa unelmissaan niin hurjasti luotettavalla tavalla. Retriitti vuoteen 2003 ja Chelsea, jonka venäläiset oligarchin omistajat olivat äskettäin paikalla, olivat epäilemättä klubi, joka heikensi eniten Wengerin alkuperäistä hanketta siirtämällä maisemaa aivan kuten Invincibles uhkasi määräävää asemaa. Tässä yhteydessä Arsenalin päällikkö oli erityisen iloinen nähdessään hänen puolensa aiheuttavan tämän harhauttamisen tällaisella hohtavalla tavalla. Arsenal saavutti tämän tyydyttävän tuoton pääomasta koko pääkaupungissa. He eivät olleet edes onnistuneet saavuttamaan tavoitetta joukkueiden edellisissä kuudessa kokouksessa.Tämä oli kotipuoli, joka korvasi menetetyn ajan, repäisi haavoittuviin kilpailijoihin ja katosi häikäilemättömästi heidät. ”Teimme sen tyylillä ja teräksellä”, Wenger tarjosi. ”Haluat aina täydellisen pelin, mutta et koskaan saa sitä. Mutta saimme melkein täydellisen ensimmäisen puoliskon täällä, ja se ei ole huono. ”Se, joka löi aliarviointia.Jordan Hendersonin runsas lakko auttaa Liverpoolia voittamaan Chelseassa. Lue lisää

Heidän hyökkäävänsä vauhti ja keksintö lähestymistapa, joka teki Chelsea niin avuttomaksi, tosin, he vain emuloivat sitä, mitä Liverpool oli aiheuttanut näille ramshackle vastustajille kahdeksan päivää aikaisemmin. Jürgen Kloppin puoli oli ohittanut saman takapäällysteen, jossa oli oma sekoitus vauhtia ja ajatuksen nopeutta. Kaikki tietävät, että Arsenal voi heidän päivänsä mukaan sopia tähän rytmiin.Yhä selkeämpi, jokaisen kulkevan viikon ja tainnuttavan puolustavan näytön ansiosta Antonio Conte ei voi tehdä ihmeitä tämän Chelsean joukkueen kanssa sen torjumiseksi. Heidän takakantansa näyttää rikki.

Johtaja kyseenalaisti pelaajiensa asenteen, muistuttamalla heitä julkisesti ja toistuvasti, että tällä hetkellä ”olemme hieno joukkue vain paperilla eikä kentällä”. Jopa tämä teoria saattaa olla virheellinen, jos se oli vuoden 2016 keskipitkän taantuma eikä vuoden 2015 otsikko, joka heijastaa paremmin tämän tiimin kykyjä. Conte, hänen häkkinsä herätti, kehotti pelaajiaan osoittamaan laatunsa monotoneen jälkeen, mutta hänen kärsivällisyytensä on selvästi ohut. Tämä tiimi kärsii puolustuksesta, joka on liian hauras, jotta se voi tarjota kaikenlaisen alustan haastetta varten, on jatkuva huolenaihe.Ilman John Terryn organisaatiotaitoja he näyttivät täysin röyhkeiltä, ​​mutta olla riippuvaisia ​​35-vuotiaasta, joka on säilynyt yhden vuoden sopimusten voimassaoloaikana kolmeen vuodenaikaan, näyttää epämiellyttävän naurettavalta.

Arsenalin helppous kävijöiden joukkojen kautta valssattuina, oliko hyökkäykset johtanut elvytetty Theo Walcott ja Mesut Özil, tai Alex Iwobi ja Alexis Sánchez, olivat anteeksiantamattomia. Özil esitti lippunsa ennen kuin hän oli päässyt tahtiinsa jälkeen, kun Bet365 hän oli päässyt vauhtiin, lenteli alas ja osui turkkiin, jotta he voisivat kiertää Thibaut Courtoiksen ja juosta pois kauas. Tämä mahdollisuus oli syntynyt saksalaisesta sprintistä syvältä, kaukana N’Golo Kantésta, ja sitten vaihtoa Sánchezin kanssa, joka teki David Luizin ja Gary Cahillin hämmentyneiksi ja sekaviksi. Toisinaan tämä tuntui julmalta.Se oli varmasti aivan liian helposti aiheutunut. He olivat toimittaneet kahdesti 141 sekunnin kuluessa ja Arsenalin toinen oli kauneutta, mutta ensimmäinen oli murentanut vierailijoiden riveissä vallinneen vakaumuksen. Branislav Ivanovicin selkäpuoli oli parhaimmillaan hyödytöntä, pahinta pahinta, mutta Cahill olisi silti pitänyt sitä käsitellä. Sen sijaan hän ajoi palloa, ehkä harkitsemaan lomautusta Courtoikselle, ja se oli hävinnyt sotkeutuvalla Sánchezilla. Chilean jatkoi ja rauhoittui tasaisesti maalivahtia vastaan. Swanseassa Cahill oli lyönyt lopullisen maalintekijän, Leroy Ferin, samassa tilanteessa. Täällä hän oli syyllinen.

Sen jälkeen Arsenal häikäisi.Slick toimitus ja älykäs liike, joka vetää Chelsea kauhistuttavasti pois tilanteesta, vei henkeä pois, Özil kahdesti zipping kulkee erinomaiselle Iwobille ennen kuin nuori luisti Héctor Bellerínin vapaana yli huimaavan Eden Hazardin. Kaikki vastus suli pois. Bellerín liukui keskipisteensä Walcottin puoleen saadakseen ensimmäistä kertaa pisteensä, ja Conte kehitti sivulleen kantapäähänsä, käsi kiristetty leukaansa ja raivostui kulmikkaasti kulmakarvaansa. puolen näytöksen viime kuukaudessa oli, että hänen puoliaikaisten ilmoitustensa on oltava valmiiksi valmistettuja ja kiillotettuja. Leicesterin liigassa Cupin puolivälissä he olivat herättäneet herätyksen, mutta täällä ei ollut mitään riposteja.Sinisellä eurooppalaista Cup-voittajaa Petr Cech estänyt Michy Batshuayin yrittämisen kuusi minuuttia aikaa, mutta tämä oli Chelsean ainoa merkityksellinen ponnistelu tavoitteen saavuttamiseksi koko illan. Cahill ja Courtois olivat kiusaamassa ennen loppua, keski-puolet hurmioivat belgialaisen epäröintyneisyyden keräämällä löysää palloa. Se kokoontui sen sijaan yhteen. Vierailijat eivät voineet paeta tarpeeksi pian, ja Arsenalin juhlat hurraavat heidät areenalta. Facebook Twitter Pinterest Mesut Özil tekee Arsenalin kolmannen tavoitteen, kun he voittavat Chelsean. Valokuva: Stuart MacFarlane / Arsenal FC Getty Imagesin kautta