Wengerin valtava plussa on, että joukkue

Todellisten vakavien ongelmien ratkaisemiseksi “gunnerit” tarvitsevat vähintään kolme pisteen vahvistusta kussakin rivissä, muuten lukuisat kertomukset “taistelun puolesta” pysyvät puhtaina.

Wengerin valtava plussa on, että joukkue pystyi pelastamaan kaikki johtajansa Wilshiren, Cazorlan ja Theo Walcottin henkilöihin, jotka tulisi tulla Gunnersin menestyksen seppareiksi uudella kaudella. Oxlade-Chamberlain ei pysähdy edessään, joten ei ole yllättävää, että Ranskan mentorilla on suuria toiveita nuorelle englantille. Ennakkoon liittyvä kysymys pysyy edelleen ilmassa – kun Robin van Persie lähti “MJ: stä”, Olivier Giroud ei tullut vastaavaksi korvikkeeksi hollantilaiselle, joten punainen ja valkoinen tarvitsivat vain uuden eteenpäin, muuten top-4: stä tuli unelmien korkeus kavereille Ashburton Groven kanssa.

Lähes kymmenen vuotta Arsenal on jäänyt ilman palkintoja. Tämä linjaus ei selvästikään ole onnellinen faneja “gunners”, jotka vielä unelma 2003/04 kausi, kun heidän suosikkejaan loistava tyyli voitti Premier League ilman yhden tappion. Tulevassa kauden tällaisen sankaruuden Wengerin joukkue ei voi odottaa. Tietenkin paljon riippuu siitä, kuka klubi voi allekirjoittaa määräajan, mutta jo nyt voit ennustaa perinteisen Arsenalin taistelun neljännestä, jossa Tottenham ja Liverpool ovat heidän päävastustaan. On olemassa suuri todennäköisyys, että juuri nämä “juoksijat” tulevat voittamaan tästä kilpailusta, mutta vain uusi kausi vastaa tähän ja muihin kysymyksiin.

“Chelsea”

Englannin Premier League, avajaiset. Osa Four
Yksi tämän kesän tärkeimmistä tapahtumista englantilaisessa Premier Leagueissä oli suuri ja kauhea Jose Mourinhon paluu Chelsea Londoniin. Aikana “The Special One” on jo johtanut “sinisen” kahteen mestaruuden otsikkoon Roman Abramovichin aikakauden aamulla, ja portugalilaiset aikovat muistuttaa toista saapumistaan ​​Stamfordin sillalle, jossa ei ole ainakin yhtä kunniaa.