Švancara paljastaa kirjansa riidat Kudelin ja hänen entisen kumppaninsa kanssa

elämäkerta otsikolla Mercedes – ride elämässä jalkapallo viihdyttäjä kirjoitti yhdessä juontaja ja hänen ex-tyttöystävänsä Monica Čuhelová. “Ajattelimme, että olisi kiva tiivistää urani alusta alkaen kuuden vuoden kuluttua polttarit varten Lužánkami tänä vuonna”, sanoo Švancara.

254 puolella palaa kaikkia tärkeitä virstanpylväitä elämässä ja uralla. “On myös ajanjaksoon Slavia, missä saisin jalkapalloa muualta, mutta en ole pelannut paljon.Ehkä en antanut sitä, mitä minulla oli, sanoi tšekkiläinen TV-jalkapallo-asiantuntija. Fanit ovat edelleen kiinnostuneita yksityiskohdista, jotka koskevat Švancarin lähtöä Brnosta kolme vuotta sitten. Hyökkääjä halusi tehdä uran emoyhtiössä, mutta lopulta hän käskitti Pribramia kilpailemaan. “Se ei ole kuin halusin olla hankalaa kirjassa. Mutta kuvaan asioita sellaisina kuin ne olivat. Ehkä tuo tietty lähtöaika Brnosta, kun minulla ei ollut kovin hyviä suhteita sitten urheilujohtaja Kudeliin. Se on kaikki, “se houkuttelee lukijaa.

Jalkapallon lisäksi Švancara vie fanien kirjan samoin kuin heidän yksityisyytensä. Hän puhuu avoimesti avioerosta, perheestä ja lapsista.Oli iloinen, että hänen entisen kumppaninsa työskenteli kirjan 38-vuotiaan entisen soittimen kanssa. “Monika tiesi jo, mitä kysyisi ja mitä fanit olisivat kiinnostuneita. Ihminen tuntuu paremmalta, kun hän kirjoittaa sen jollekulle, kuin jos hän oli ulkomainen toimittaja. Meillä ei ole mitään ongelmia keskustella meidän ja kahden välisestä suhteesta. ”

Švancaran kirja kastetaan kahdessa kaupungissa. Ensimmäisen keskiviikkona hän kutsui Starobrnon panimon Brnoon klo 18.00 Zbrojovkan legenda Karel Jarůšekille ja tennishallentajalle Lucie Safarova.Vieraat torstain kasteen Husinec ravintola Prahassa 1 tulee Švancarův entinen joukkuetoveri Ludek Zelenka juontaja ja näyttelijä Peter Suchoň Leoš Noha tunnetaan tv-sarja Piirimestaruuden.

“Meillä kaikilla on yhteinen jalkapallo ja hauskaa”, sanoo tunnettu viihdyttäjä, jonka mukaan ei voi olla hänen viimeinen panos kirjan laskurit. “Ehkä kerran toimihenkilön ja luku. Kuka tietää, “naurahtaa Švancara.