Liberec “triple” Zlínillä aloittaa U Nisy Cupin

“Meidän on tehtävä ilman heitä. Se on vähän komplikaatio, mutta komplikaatioita, josta olemme ylpeitä “, sanoi Liberec valmentaja Henry Trpišovský ennen lauantain kaksintaistelu joka pelataan 16 mennessä stadionilla U Nisa.

MOL Cup on kolmas kilpailu, jossa hän haluaa tänä vuonna Liberec menestyy. Muilla rintamilla, se on hyvin kulkemaan: Valioliigassa on edelleen neljäs ja Euroopan liigan taisteluissa Portugalin Braga ja Ranskan Marseillessa edetä keväällä vaihe, joka olisi valtava menestys äskettäin taitettu joukkueen uuden valmentajan Trpišovským.

Koti Cup tarjoaa houkuttelevan tavan osallistua Euroopan kohtauksen ensi vuonna.Täällä tämä voi Liberecin sai kiitokset triumph kupissa, jonka lopullinen draaman leimalla seuraamuksista Jablonec.

Viime vuonna Slovan cup käsitellä kahdeksan finaaliin täydellinen tavalla. Znojmo päätti ensimmäisen ottelun, joka voitti 6: 0. Tänä vuonna Liberecin pelaajilla oli kuitenkin vaikeuksia päästä kahdeksanteen kierrokseen. Viime ottelu oli tippuu toisen jako Varnsdorf on rangaistus, joka oli sankari Liberec maalivahti sileä.

Sen sijaan, Zlín johdetaan ylä- 16 jälkeen sileä voittaa 4: 1 yli Prostejov. Ja 1.liiga alokas järjestetään hiljaisessa keskelle pöytää.

Toisin jalkapalloilijat Liberec nyt kattavampi Zlín. “Laitan mahdollisimman vahva joukkue, olemme luoneet mahdollisimman hyvät kostaa”, sanoi valmentaja Bohumil paniikkia seuran verkkosivuilla.

Viimeisen ottelun Liberec Zlín on kuusi vuotta vanha. Tuolloin Slovan ottivat yhteen Zlín vuonna 3. kierros maljan ja nauttia voittaa seuraamuksista.

Nyt Liberecin Zlín nauttia täysillä. Seuraavan kolmen viikon hänen kilpailla kolme kertaa! Opening Cup kahdeksantena finaaliin ottelua Tsekin Liberecin ja Zlín alkaa U Nisa 16 tuntia. Retaliation pelaavat Zlin Torstai, Joulukuu 3. Vain kolme päivää aikaisemmin, kun Liberec aluksella Zlin vuonna 15.kierroksen korkeimmalle kilpailulle. “Tämä viikko on murhainen. Meille ja Slovan “, ennustaa Zlin valmentaja.

Lauantaina ottelu Zlín fanit voivat mennä ilmaiseksi. Ottelun pääsylipuista piti saada bonuksen lipun houkutteleva taistelu Sparta Praha, joka on U Nisa pelaa ensi sunnuntaina.