Kukaan ei ole oikeutettu tuomitsemaan uutta

Tänä kesänä tapahtui todellinen vallankumous MJ: ssä – Sir Alex Ferguson, joka omisti 27 vuotta elämästään klubille Old Traffordin kanssa ja nosti useita sukupolvia erinomaisia ​​mestareita, päätti lähteä joukkueesta. Fergusonista on tullut erottamaton osa Manchesterin klubia, ja harvat ihmiset voivat kuvitella nykyisen “Red Devils”: n ilman Sir Alexia. Fergien seuraaja oli David Moyes, skotlantilainen asiantuntija, joka oli työskennellyt Evertonin kanssa jo vuosia ja nyt saanut uuden haasteen uransa aikana. Will David, joka oppi hänen nimityksestään elokuvan parhaimpiin perinteisiin, selviytyy uskomattomasta paineesta, vertailuista legendaarisen edeltäjän ja täysin erilaisten vaatimusten kanssa? Tähän ja muihin kysymyksiin vastataan tulevan kauden “Mankunien” tuloksista. Moyes on jo saavuttanut ensimmäisen pokaalin Unitedin kanssa, voittanut Englannin Supercupin, mutta kaikki tietävät hyvin, että todellinen koe odottaa Skotlantia eteenpäin.

Yksi “MJ”: n tärkeimmistä uutisista viimeisten kuukausien aikana oli Wayne Rooney, joka sai idean vaihtaa klubin tänä kesänä. Vaikka tiedotusvälineissä on paljon huhuja, Moyes teki selväksi, että hän ei aio myydä hyökkääjää. Kysymys on erilainen – aikooko Wayne uuden valmentajan kanssa saada tarvittavan pelikäytännön ja missä asemassa hän toimii? Kuitenkin, kuten Mourinho, David pääsi valmiiksi valmiiksi tiimiksi, eikä hän aio suunnitella mitään korkean profiilin uudistuksia. Ferguson lähti tiimistä, kuten he sanovat, “matkalla”, ja Moyesilla on jo tarpeeksi materiaalia käsissään töihin – pelaajat, jotka voivat ja pitäisi ottaa uudelle tasolle, ellei näin, niin ensi kaudella.

Kukaan ei ole oikeutettu tuomitsemaan uutta mentoria hänen tuloksistaan ​​tulevalla kaudella riippumatta siitä, mitä he voivat olla. Kaikki ymmärtävät, millainen vastuu on Moyesille, kun hän hyväksyi MJ: n. Davidin valmennuskyky ja luonne ovat kiistaton – on vain tärkeää, että johto on kärsivällinen mahdollisista ongelmista, ymmärtäen, että uusi skotti vanhan sijasta ei ole suora korvaaminen, vaan käänteinen sivu, uusi luku klubin historiassa. Manchester Unitedin tavoite on aina sama – voitto Premier League. Tällä kaudella taistelu otsikon puolesta lupaa olla liian houkutteleva, joten on erittäin mielenkiintoista katsella, miten he toteuttavat mestaruusvaatimuksensa “MJ” jo uuden johtajan alaisuudessa.