Jalkapallo Hradec on kuumuuden tuloksena tyytyväinen Ústí nad Labemiin

Hradecin siirtyminen Pribram-liigaan on suuri yllätys. Suurempi ensimmäinen ottelu Hradec Kralovessa, ensimmäinen liigajoukkue voitti 1-0.

Tiistain rematch Hradec jalkapalloilijat ovat onnistuneet aloittamaan pelin, Filip Zorvan toinen minuutti vei pallon vasemmalla puolella, obehrál kaksi puolustajat ja kauniisti viimeistelty. Příbram vielä löysi vastauksen, Tregler osui viimeisen minuutin ensimmäisellä puoliskolla.

Toinen puoli on kuitenkin votrokům meni hyvin -johtoon transformoitu Mareš osui vielä Vlkanova, Schejbal ja Súkenník, mikä tarkoitti yllättävä mutta ansaitsi edistäminen puolivälierissä Cup.

Sunnuntaina Hradec on jälleen erittäin vaikea vastustaja. Toisen liigan viides joukkue Ústí nad Labemissa tulee Urheilupallosta.Vaikka viimeiset ottelut eivät olleet kovin onnistuneita, kansallisessa liigassa se ei ole voittanut kolmea peliä peräkkäin, mutta se on vain pienempi kuin Hradec.

“Koska saksalainen valmentaja tuli Usti nad Labem, Usti on mennyt paljon. Heidän pistemääränsä nousu ei ole vahingossa, joten odotan, että tämä on haastavaa meille ja erittäin tärkeä ottelu.Lisäksi kotona meillä tasapainoa ole kuuluisa, mutta haluamme käsitellä sitä, ja uskon vakaasti, että se voi tehdä hyvin “, hän kertoi seuran verkkosivuilla ennen pelin yhdellä valmentajien Usti Hradec Bohuslav Pilný.

Votroky viime ottelut on lakannut vaivata goalscoring avuttomuutta alussa kauden, kun taas viimeinen kolme ottelua onnistui pisteet yksitoista tavoitteita.

Lisäksi viisi maalia verkon on Pribram ja Hradec onnistui viimeisessä kotipelissä Aabraham istutti Trinec viisi maalia ja lisäsi vielä yhden kierroksen maaliin Sokolova. Sunnuntain ottelun kanssa Ústí järjestäjät valmistelivat erittäin mielenkiintoisen tapahtuman faneille.

Jos Adam Vlkanova iskee, viimeisen syksyn ottelu Táborin kanssa on ilmainen.Jos hän tekee Slovakian keskikenttäpelaaja Igor Súkenník, kaikki permanentkáři saavat uuden kalenterin. Ja jos onnistut pisteet druholigovému parhaat ampujat Jan Pázler, maksaa merkintä vapaan ja puhaltimet pysyvistä hiihtopassi saavat kalenterin.

“Pojat haluavat tavata faneja varmasti, on selvää motivaatiota. Parasta olisi, jos osuma kaikki kolme ja mukavuutta kaikille faneille, jotka tukivat meitä uskollisesti. Guys tiedä mitä pelata, joten vaikka hän ei antanut tavoite, joten he varmasti anteeksi fanit “, sanoi sunnuntaina tapahtuma Pilný.