Vítkovice voitti Třinec 7-0. Zlínillä on tukea, Sparta voitti Hradecin

Perjantain ohjelma alkoi hitti ja iso välienselvittely Moravian-Sleesian vastustajia. Kotiin Vitkovice pelata asemassa, mutta trápícím Trinec, jonka Abraham istutti seitsemän maalia. Heidän maalivahti Daniel Dolejš neinkasoval koskaan kakkonen tänä vuonna ollut sijoitettiin 136 minuuttia.

Ottelun jälkeen valmentaja erosi Třinecký Jiri Kalous (lue lisää täältä).

18 pyörä oli runsaasti kilpailevien alueellisten kilpailijoiden kanssa. Komeetta tuli kolme pistettä Olomoucin missä Moravian taistelu päättää kolme maalia välillä 12 minuuttia ympärille toisen jälkeen.Brno joukkue pysäyttää lähestyvästä kriisi, kun kolmena edellisenä kaksintaistelut ei pisteet.

Liberec jälleen “Jizera” vastakkainasettelua voitti Mladá Boleslav 6: 4 ja lisäsi kuilu alkuun taulukon neljä pistettä.

toisessa erittäin houkutteleva kaksintaistelu kylvetään joukkueet onnistuivat Sparta joka valloitti voimaa vielä kuninkaat ja toinen Hradce ohitetaan sitä taulukossa. Viisi maalia 19 laukausta se riitti, kaksi niistä antoi puolustaja Michal Barinka.

Ennen Prahan joukkue kuitenkin hänellä Pilsen, joka kesti kurjuutta mestaruuden Litvinov. Hän ei voinut olla johtajuutta kotona ja hävittyään 1: 3 putosi viimeiseksi.

onni oli, näyttää siltä, ​​Zlín hallinta.Määrin toi Bukartse Latvian hyökkääjä Roberts, joka on hänen ensimmäinen kaksintaistelu päättää kahden pisteen voittaa Chomutov ainoa tavoite kotipelissä ja keskeinen tavoite shootout.

Zlín edelleen viimeinen. Charles Vary eli kolmannessa jaksossa kääntyi ottelu Pardubice oli 3: 2, siten saavuttaen 12. asentoon. Välillä 11. ja 14. Pardubice Zlín on eroa vain kolme pistettä.

tunnelmaa edessä lähes kymmenentuhatta katsojaa tapahtui gaalassa kotimaan Vitkovice, joka alusta loppuun hallitsevat ja lopulta murskasi suurin kilpailija on Trinec 7: 0thHälventää vaikutelmaa keskiviikon esityksiä Chomutov, jossa tavoitteena ei voinut päinvastoin.

kaksi maalia netted Roman Szturc, tavoite pallo ja teki vahvistuksia ja Slovakian Peter Ölvecký että ainoastaan ​​aamulla ennen ottelun allekirjoittaneet sopimuksen. Maalivahti Dolejs nosti puhtaan tilityksen ja pidentänyt Třinecin ongelmia, jotka eivät maalasi toista kertaa huolimatta hyökkäyksestä. Ostravalaiset saavuttivat korkeimman voiton kolmenkymmenen vuoden historiassa Trinityin kohtaamisessa elite-kilpailussa.

Valmentajat Třince tiedotustilaisuudessa ei tullut, päävalmentaja Jiri Kalous ottelun jälkeen erosi.

Asiakkaat oli ratkaiseva askel kolme pistettä vaihteessa ensimmäisen ja toisen jakson, mikä lisäsi yhden tavoite johtaa 3: 0th Kaksi maalia puolusti puolustaja Michal Barinka.Sparta teki yhdeksännen sijan ja nousi kolmanneksi, kun Hradec hyppäsi. Hän menetti ensimmäiset pisteet kuuden viime otteluissa päättyy sarjan viisi voittaa otteluita.

Desetigólová rangaistuspotkukilpailun oli arvokas käyttöönoton ensimmäinen ja viides koko pöydän, joka on maantieteellisesti kaukana vain puolen tunnin päässä moottoritiestä. Kotimaan lopulta jännittävä ottelu hallitsi kolmannessa erässä voittamalla Tref hankittu 43 minuuttia, kun Petr Jelinek heikentää omaa.

Liberec voitettuaan 6: 4 lisäsi johtoaan yläosassa taulukon neljä pistettä jo. Hän voitti seitsemännen peräkkäisen kerran ja voitti sarjan kuudenneksi.Mladá Boleslav huolimatta toisen tappion kolmessa päivässä (ja Zlin hävisi rangaistuspotkukilpailun) jää viidenneksi.

Kaksintaistele Olomoucin viettänyt 60 vuotta sitten perustettiin klubi, ennen seremoniaa ja kansallislaulu. Kuitenkin komeetta osoitti alusta alkaen, että mikään muu osapuoli ei salli lemmikkieläimiä. David Ostřížek se tuli 9. minuutilla johtoon ja vaikka Hanáci ratkaistaan ​​kahden pisteen tavoite John Päärynät puoli kaksintaistelu ei ollut vielä vastannut.

Brno paaston jälkeen třízápasovém kerännyt pisteen voitto. Voittajavoitto ja apu pelasi hyökkääjä Jan Hruška. Olomoucin hävisi kolmanneksi viimeisen neljä ottelua.

jääkiekko mestaruuden Litvinov ovat kriisissä. Perjantain voitto Pilsenin kanssa on viidennes heidän takanaan.Kun taas kotimainen johtoon, ottelu oli paljon aktiivisempi ampuja, mutta vieraat kääntyi pelin heidän puolellaan edes ensimmäisellä kaudella ja toinen vielä lisäsi johtoaan. Plzen ja voitti neljä viimeisen viiden kaksintaistelut ja tuli toiseksi ylimääräistä sarjaan.

Latvian maajoukkueen hyökkääjä Roberts Bukarts kokenut onnistuneen debyyttinsä jersey Extraliga Zlín. Molemmat tavoitteet auttoivat Chomutovin 2: 1 voittamiseksi erillisten hyökkäysten jälkeen. Zlín Vaikka toinen peräkkäinen teki kaksi pistettä, mutta se on edelleen tuore ja edelleen odottaa ensimmäisen kolmen pisteen kotiin voiton kauden.Chomutov oli enemmän ammunta mahdollisuuksia, mutta ei kuulla maalivahti Lukas Kasik ja kahdesti tolppaan.

Hockey Carlsbad käänsi ottelun kanssa Pardubice ja teki hänen kolmas voitto peräkkäin. Duel päätti 55 minuutin aikana Slovakian hyökkääjä Rudolf Huna. Pardubice pääsi myös kolmas voitto peräkkäin, mutta hyvin pelataan kaksintaistelu menetetty. “Oli ilmeistä, että harjoitimme vain neljätoista päivää. Vaikka peli ei todennäköisesti ole hyvä katsojan silmään, sillä ei ole väliä. Uskon, että voitto henkistä apua, koska voittaa pitkästä tauko on aina tärkeää “, sanoi Hun.

kotiin sai pidempään uzdraveným Duda, joka edustavan välin liittyi toisen divisioonan Sokolov, jossa vahvistaminen Ensimmäinen liiga Kadaň Kůš.Bek Jekabs Redlihs, Chomutovin yritysosto, ei puuttunut Latvian saapumisesta.