Trinec-kouluttajat Kalous ja Varaď, kun Vítkovicen pudotus menetetään

“alusta kausi ei ole optimaalinen, ja tulokset eivät ole Peliä ei odotusten mukaisesti”, sanoi Kalous uumenissa Ostravan n CEZ Arena. “Kuten päävalmentaja olen vastuussa tuloksista ja pelin, olen vastuussa, joten päätin erota.”

Fifty vuoden Kalous, joka on myös apuvalmentaja Tsekin joukkue Vladimir Vůjtka vanhempi, johti Sleesian joukkue alusta kauden 2013 / 14. Ensimmäisessä kauden hänen pääsi semifinaaliin finaaliin toisella Extraliga jossa Trinec hävisi seitsemän peliä kanssa Litvinov.

Mutta uusi kausi kunnianhimoisia seuran vioittuu. Hallitseva varapuheenjohtaja mestari hävisi perjantaina kolmas neljän viime peleissä ja taulukko on kymmenes.Tähtien hyökkäys pelaajat kuten Jakub Klepiš, zbyněk irgl, Tomas Kopecky, Jakub Martin Polansky tai Adamský myöskään ollut sijoitettiin 164 minuuttia.

Yhdessä Kalous päättyi ja avustaja Vaclav Varada. Molemmat tarjosivat eron ja klubin johto hyväksyi sen. Sinut etsii uuden valmentajan ja sunnuntain peli vastaan ​​Liberec johtaa joukkueen väliaikainen johtaja korvaavan penkki.

“Ehkä pojat todella auttaa ja aiheuttaa minne se kuuluu,” uskotaan Kalous, joka on ollut fiasko Vitkovice viimeinen pisara .

“Se oli jatkuvaa. Näin, että olimme huolissamme.Sanoin myös pojille toisen kolmanneksen jälkeen, että halusin auttaa heitä nousemaan. Sanoin, että haluan pelata jopa kokonaan, purkautunut heidän mitään taistella ja pelannut peliä kunnialla loppuun asti. ”

Trinec nyt tilapäisesti johtaa Muchan ja Malik. “Rene Mucha valmentaja vanhemmat nuoret, Marek Malik on yksi valmentajien meidän toisen divisioonan maatilan Frydek-Mistek”, sanoi tiedottaja seuran Trinec Tomas Želazko. Molemmat joukkueet voivat osallistua lauantain harjoituksiin, ja he myös johtavat sunnuntain kotiotteluun Liberecin kanssa. “Haluamme ratkaista uuden kouluttajan kysymyksen ensi viikolla”, kertoi klubin varapuheenjohtaja Jan Czudek.

Třinec on kolmas extralig-klubi, joka muuttaa valmentajaa kuluvana vuonna.Lokakuun puolivälissä Pardubice Miloš Říha nuorempi ja avustaja Václav Baďouček päättyi ja joukkue otti Richard Králin avustajalla Mark Zedina. Sitten Carlsbadissa Peter Oremus korvattiin Karl Mlejnekin, joka muutti avustajaksi.