Brilliant Red Sox murtaa Dodgersin voittamaan neljännen World Seriesin 15 vuoden aikana

Red Soxin ensimmäinen baseman Steve Pearce aloitti World Seriesin pelin 5 samalla tavalla kuin hän ja hänen Bostonin joukkuetoverinsa päättyivät Game 4: lle – tarttumalla tikarin sydämessä Dodgersiin.

Kiitos pahoinpitelystä Dodgers, ei enää ole rangaistusta. Boston käytti David Priceista neljä kotikäyntiä ja seitsemän mahtavaa sisävuoroa parhaaseen Los Angelesiin pisteellä 5-1 sunnuntai-iltana saadakseen seitsemän parhaan sarjan 4-1. Se on franchising-neljäs World Series vuodesta 2004 ja yhdeksäs yleinen. World Series 2018 Game 5: Boston Red Sox – Los Angeles Dodgers – live! Lue lisää

Pearce, monseason -ostos Torontosta, vei pelin 4 pelin päättäviltä osuuksiltaan murskaamalla kaksi juoksua kotiin, joka oli syvälle vasemmalle kentän valkaisijoille pois Clayton Kershawista ensimmäisessä pelivuorossa Sunnuntai.Juoksut osoittautuivat ainoaksi rikkomukseksi, jota Red Sox tarvitsi koko yön. 35-vuotias 11-vuotinen veteraani iski Bet365 myös soolo-kotiin kahdeksannen pelivuoron jäähän finaaliin ja ikuisesti etsivät hänen nimensä Red Sox loreen voittamalla World Series MVP -palkinnon. Sarja päättyi neljään osumiseen 12: ssa lepakoilla, kolmella kotiretkellä ja kahdeksalla RBI: llä.

“Olemme joukko hiomakoneita”, Pearce sanoi pelin jälkeen, ”ja tämä on juuri sitä, missä tiesimme MLB (@MLB) -puolue, Boston. CHAMPS pic.twitter.com/XPxpCk1CB6October 29, 2018

Boston ei koskaan katsonut takaisin vahingollisesta ensimmäisestä pelivuorosta: Dodgersin lepakot, jotka meni kylmäksi, kun sarjan syvät osuudet olivat tehottomia jälleen kerran balmy Los Angelesin illalla.Itse asiassa Dodgers tuntui vaikuttaneen yhdestä kaikkein heikentävimmistä tappioista franchising-historiassa edellisenä iltana, kun Red Sox ylitti neljän aikavälin alijäämän, jossa kahdeksan kulkee pelin 4 viimeisessä sisävuorossa.

Kotijoukkue oli taistellut jo varhain. Dodgersin ensimmäinen baseman David Freese alensi alijäämän 2-1: een ensimmäisen pelivuoroalueen alareunassa. Se oli kymmenennen ura-aikakausi kotiin ensimmäiselle basemanille, joka myös kolminkertaistui kolmannessa pelivuorossa. Mutta se oli lähinnä kaikki rikokset, joita Dodgersillä oli varastossa yöllä. He hallitsivat vain toista osumaa muuhun peliin.

Peli 5 esitti taistelun Cy Young Award-palkittujen stalwartsien välillä, jotka ovat molemmat kärsineet koko turbulentin pudotuspeleissä.Kershaw tuli peliin 9-9 uransa rekistereissä 4,28 ERA: n kanssa. Hinnan pudotuspelit – 4-9, 4,87 ERA: lla – eivät olleet parempia, mutta Bet365 mobil syöttäjä pelasti parhaansa, kun se oli eniten. Sunnuntaina hän kohotti seitsemän sisävuoroa ja luopui vain yhdestä juoksusta, ja käveli rinteestä seisovaan ovaatioon Bostonin kannattajilta, jotka osallistuivat sarjaan Los Angelesissa droves. Facebook Twitter Pinterest Dodgers-syöttölaite Clayton Kershaw kärsi kivuliasta yötä.Valokuva: Jayne Kamin-Oncea / USA Today Sports

”En voi sanoa tarpeeksi, mitä Clayton mitä kaverimme tekivät”, Dodgersin johtaja Dave Roberts sanoi. ”Valitettavasti tulimme jälleen tänä vuonna jälleen lyhyeksi.”

Kun potentiaalinen mestaruuskisari lyö tasapainossa, punaisina olevat laastarit olivat havaittavissa, ja Red Sox-fanit ohjaivat stadionin energiaa suurin osa yöstä. Yhdeksännessä pelivuorossa ja voiton ollessa näkyvissä he jopa onnistuivat ampumaan vanhoille kilpailijoilleen, kun “Yankees Suck” -laulu puhkesi.

Kun Pearsonin kotiretki oli sallittu, Kershaw palasi rinteeseen ja tallensi 15 ulostuloa ilman, että suoritetaan juoksua, kunnes Mookie Betts osui kuudennen inning-kentän syvälle valkaisijoihin.JD Martinez seurasi soolo-laukausta omasta pelivuoroistaan.

Sarja kesti vain viisi peliä, mutta niissä oli mieleenpainuvia hetkiä, jotka korostivat pisimpään World Series -peliin peli 3: ssa.

The Dodgers have now suffered successive World Series defeats and watched their adversaries celebrate on their home field in back-to-back years.l,[[631dcba85d133874caf40ff44b90724cThe franchise’s championship drought has now reached 30 years.l,[[631dcba85d133874caf40ff44b90724cOn the other hand, “The Curse of the Bambino” that led to an 86-year championship drought in Boston is an afterthought for the Red Sox these days.